Nuoriso-osasto

Nuorisotoimintaa on tarjolla Hetassa 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Nuorten harjoitukset järjestetään noin kahden viikon välien. Harjoituksissa opetellaan palomiestaitoja, kuten alkusammutusta, ensiapua ja hälyttämistä. Nuoret oppivat myös muita hyödyllisiä ja tärkeitä taitoja, joista on hyötyä elämässä. Nuoriso-VPK:hon pääset saapumalla harjoituksiin tai ottamalla yhteyttä!

Tällä hetkellä nuoriso-osastossa on noin 15 aktiivista nuorta. Nuoriso-osastokin käyttää harjoituksissa haalareita ja kypäriä. Nuoriso-osaston perinteisiin kuuluu myös yhteiset reissut esim. kylpylään, jonne toivomme pääsevämme heti koronatilanteen niin salliessa. 

Palokuntanuorista kasvaa turvallisuustietoisia aikuisia, joista myös osa liittyy täysi-ikäisenä hälytysosastoon. Toivomme tarjoavamme nuorille mielenkiintoisen harrastuksen, jossa into kestäisi jatkaa harrastustoimintaa hälytysosaston puolelle! 

Harjoitukset ovat Hetan paloasemalla klo 17-19 parin viikon välein, mutta viikonpäivä vaihtelee. Nuoriso-osaston vetäjät ilmoittavat jäsenille seuraavan harjoituksen päivän. Mikäli haluat mukaan Nuoriso-osastoon, ota yhteyttä Sirpa-Liisa Korvaan (040 8461979) tai Hannu Leppäjärveen (040 7573844).

Scroll to Top